+45 8637 7133

Hverdage 8-16 (Fredag 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Kontakt os

sales@ex-as.com

Vores cookie- og persondatapolitik

Oversigt

1. Ejeroplysninger
2. Introduktion
3. Hvad er Cookies?
4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din internetbrowser
5. Sådan sletter eller blokerer du cookies på din smartphone
6. Formål med cookies på vores website
7. Google Analytics.

1. Ejeroplysninger

Excellent Systems A/S
Møllevej 2, Bale
8544 Mørke

+45 8637 7133
info@ex-as.com

CVR-nr. DK25276183

2. Introduktion af cookie politik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning i punkt 4 og 5) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

3. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din internetbrowser

Klik på den browser du benytter:

Microsoft Edge

Firefox

Google Chrome

Apple Safari

5. Sådan sletter eller håndter du dine cookies på din smartphone

6. Formålet med cookies på vores website

Vi bruger cookies til den tekniske funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger og give dig den bedste service og oplevelse, når du besøger vores site. Derudover benytter vi cookies til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

7. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

8. Persondatapolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via vores website.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

9. Spørgsmål vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Excellent Systems A/S, skal du rette henvendelse på privacy@ex-as.com eller via telefon +45 8637 7133. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven, samt anmode om at få dine data slettet.

10. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Gå tilbage til forsiden

Sidst opdateret 01.02.2022.

Dette var vores cookie og persondatapolitik. For yderligere information, læs venligst:

Vil du vide mere om Excellent Systems?

Excellent-Ramp er skabt af det danske firma Excellent Systems. For os er gode produkter, bæredygtige materialer og ansvarlig produktion bare en god forretning.

Læs mere om os her.

Tegning af Excellent Systems fabrik