+45 8637 7133

Hverdage 8-16 (Fredag 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Kontakt os

sales@ex-as.com

Find din løsning - Ramper og fliser tilpasset dine behov

Excellent Systems er eksperter i at skabe øget tilgængelighed i din hverdag. Uanset om du er inde, ude eller på farten, så har vi en løsning til dig. Vælg det område hvor du har brug for hjælp, og find den løsning der matcher dine behov.

Kundecase/løsning
Da Mona skulle opereres og i den forbindelse sidde i kørestol... Har du en sti foran din hoveddør, kan dette løses med en tilpasset løsning som denne..... Por siti que molorem explibeat fuga. Atquiducia corporum eium fuga. Et ad quam que dolorrumet fuga.
Læs mere
Dias overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik her
Précédent
Suivant

Miljøvenlig dansk produktion

Hos Excellent Systems arbejder vi med Cirkulær økonomi. Arbejdet går ud på at mindske spild af plast og spare penge for vores kunder. Men det er ikke kun plast vi genanvender. Excellent Systems´ fokus på at genanvende ressourcer og mindske spild, gennemsyrer hele vores arbejde og værdisæt. 

Udtjente produkter får nyt liv

Når produkterne ikke længere bruges af vores kunder, eller er nedslidte, tilbyder vi at afhente plasten igen. Derefter vasker og kværner vi den til nyt støbegranulat. Vi har ligefrem opfundet en CO2 neutral vaskemaskine til at klargøre plasten på en bæredygtig måde. Den regenererede granulat anvendes  direkte i produktionen af nye Excellent Systems produkter.

CE Mærkede produkter

Alle vores egne produkter er CE mærkede, for din tryghed. Læs mere om vores cerfiticeringer her.