+45 8637 7133

Lun-Jeu 8-16 (ve 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Nous contacter

sales@ex-as.com

Rechercher
Fermer ce champ de recherche.
Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Trouvez la solution qui vous convient - Des rampes et des dalles sur-mesure

Excellent Systems er eksperter i at skabe øget tilgængelighed i din hverdag. Uanset om du er inde, ude eller på farten, så har vi en løsning til dig. Vælg det område, hvor du har brug for hjælp og find den løsning, der matcher dine behov.

Kundecase/løsning
Da Mona skulle opereres og i den forbindelse sidde i kørestol... Har du en sti foran din hoveddør, kan dette løses med en tilpasset løsning som denne..... Por siti que molorem explibeat fuga. Atquiducia corporum eium fuga. Et ad quam que dolorrumet fuga.
Læs mere
Dias overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik her
Diapositive précédente
Diapositive suivante

Fabrication durable danoise

Hos Excellent Systems arbejder vi med cirkulær økonomi. Arbejdet går ud på at mindske spild af plast og spare penge for vores kunder. Men det er ikke kun plast, vi genanvender. Excellent Systems´ fokus på at genanvende ressourcer og mindske spild, gennemsyrer hele vores arbejde og værdisæt. 

Les produits usagés reçoivent une seconde vie

Lorsque nos produits ne sont plus utilisés par nos clients eller er nedslidte, tilbyder vi at afhente plasten igen. Derefter vasker og kværner vi den til nyt støbegranulat. Vi har opfundet en CO2 neutral vaskemaskine til at klargøre plasten til genanvendelse på en bæredygtig måde. Den regenererede granulat anvendes direkte i produktionen af nye Excellent Systems produkter.

Des produits certifiés UE

Alle vores egne produkter er CE-mærket for din og vores tryghed. Læs mere om vores certifications ici.