+45 8637 7133

Lun-Jeu 8-16 (ve 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Nous contacter

sales@ex-as.com

Rechercher
Fermer ce champ de recherche.
Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Ramper og fliser til badeværelser

Mange brusenicher og badeværelsesgulve er ikke indrettet til gangbesværede, og det kan derfor være svært at komme rundt.

Med vores miljøvenlige løsninger kan du skabe bedre adgang på dit badeværelse. Shower KIT fliserne kan tilpasses din bruseniche. Fliserne udjævner niveauforskelle, uden at de skal fastmonteres eller ændrer den bestående konstruktion. 

Systemet kan tilpasses næsten alle brusenicher og derved lette adgangen for såvel bruger som hjælper. Installationen udføres på få timer – her og nu. Den langsigtede løsning kan være at fjerne forhindringer ved en ombygning af badeværelset. Det er en dyr og som regel tidskrævende løsning, hvor hjælperne ofte står med adgangsproblemer i ventetiden.

Har du brug for hjælpe til at finde den rigtige løsning til dit badeværelse, er du altid le bienvenu pour nous contacter. for en uforpligtende snak om muligheder.

Hævning af badeværelsegulv, med excellent fliser

Hævet gulv i badeværelse

Nogle gange kan det være en idé at hæve hele gulvniveauet i badeværelset for at lette adgangen. Hertil er vores fliser meget brugbare. De stærke fliser kan tilpasses de bestående installationer i rummet, uden der er behov for ændringer i væg og gulv. Fliserne tilpasses 100% til rummet, så de sikres mod at kunne forskyde sig. Fastgørelse ved f.eks. at skrue i gulve eller vægge er derfor ikke nødvendigt. Når du skal gøre rent, løfter du blot fliserne op, vasker dem og gulvet af, og lægger dem ned igen. Nemt, enkelt og sikkert.

Det er samtidig hurtigt og nemt at installere fliserne med minimal brug af værktøj, da vores fliser har præ-installerede tapper til at binde fliserne sammen. Alle vores løsninger til badeværelset er lavet af 100% giftfri polyethylen plast. Du kan læse mere om produkternes skånsomme materialer her.

Har du spørgsmål til løsningen, eller ønsker du et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Løsningsforslag når bruseniche har en brusekant rundt om bruseren

Contact

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige løsning til netop dit hjem?
Kontakt os på tlf.: +45 8637 7133 eller send os en mail.

Løsninger af hævning af gulv