+45 8637 7133

Lun-Jeu 8-16 (ve 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Nous contacter

sales@ex-as.com

Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Om Excellent Systems A/S

Excellent Systems er en dansk virksomhed placeret på Djursland i Danmark, som har eksisteret siden 1992. For os er gode produkter, giftfrie og genanvendelige materialer, samt ansvarlig produktion ikke kun en god forretning, det er også almindelig sund fornuft.

Som resultat af dette har vi fra starten skabt en cirkulær måde at arbejde på, der påvirker miljøet så lidt som muligt. Du kan læse mere om vores arbejde med cirkulær økonomi samt tilgang til miljø her.

I 1992 startede vi med at producere gulv for industrien. Disse måtter er specielt designet til at beskytte ryg og ben for de ansatte, som f.eks. står på fabriksgulve og arbejder. Du kan se mere om disse produkter på vores hjemmeside med løsninger til industri her. Vores produktion udvidede sig derefter til at producere skridhæmmende ramper og gulve til brug i vådområder, f.eks. badeværelser, eller i fedtede arbejdsmiljø med f.eks. olie.

Tegning over Excellent Systems fabrik

Excellent Systems handler om tilgængelighed

I 1996 udvidede vi produktionen for at skabe bæredygtige, giftfri løsninger til rehabiliteringsområdet. Faktisk er vores fleksible ramper og måtter unikke på tilgængelighedsområdet. Vi er stolte over at bidrage til bæredygtig tilgængelighed i hele verden. Gennem årene har vi udviklet et godt samarbejde med forhandlere i hele verden. Du kan se en oversigt over vores forhandlere her.

Vi producerer også frostsikre afstandsstykker, PaveSpacers, til belægning. Disse hører ind under produkter fra serien, vi kalder PaveSystems, som er målrettet entreprenører, anlægsgartnere og lignende virksomheder. Serien sikrer identisk og holdbar afstand mellem fliser til både lokal afledning af regnvand og traditionelt brug. Til tagterrasser, altaner og terrasser tilbyder vi vores stærke, stabelbare flisefødder, PavePads. De smarte flisefødder gør det nemt, billigt og fleksibelt at nivellere din flise- og træbelægning. 

Materialet, vi arbejder med, er altid det samme: Polyethylen plast, PE, der udelukkende består af hydrogen (brint) og carbon (kulstof). Det betyder, at vores produkter, uanset om det er en rampe, et flisekryds eller noget helt tredje, altid er lavet af 100% giftfri plast. Vi opererer med underkategorierne PELD, som er den bløde plast til f.eks. QuickRamp eller den hårde version, PEHD, til f.eks. PavePads. Du kan læse mere om materiale og produktion her.

PE er meget stærkt, og kan holde til tonstunge lastbiler. Du kan derfor være helt tryg i, at alle Excellent Systems’ ramper og løsninger kan holde til alle de kørestole og gående, du ønsker. 

Ole der har en håndfuld kværnet plastik

Egne opfindelser, lokalt produceret

Alle Excellent Systems produkter produceres på vores fabrik i Mørke, Danmark. De er også opfundet her, da det er vores helt egen Direktør, Ole Frederiksen, som har designet og udviklet vores produkter. Du kan se en oversigt over, hvem vi er her.

Vi går meget op i at nedsætte vores forbrug af råmaterialer, energi og hvor meget affald, vi producerer. Derfor arbejder vi med cirkulær økonomi. Vi genanvender f.eks. det overskydende varme vand fra vores produktion til at opvarme vores kontorbygning, og genanvender udtjente produkter til nye, smarte løsninger.

Hos Excellent Systems er vi stole af vores arbejdsplads, vores arbejde og at alle ansatte trives i et godt arbejdsmiljø. Du kan følge os på Facebook for at høre mere om, hvem vi er, hvordan vi arbejder, og hvad vi laver.

Besøg vores andre sider for flere bæredygtige produkter og løsninger

Beskyt din belægning med stærke, frostsikre afstandsstykker fra PaveSystems. Løsningen sikrer identisk og holdbar afstand mellem fliser. Til lokal afledning af regnvand og traditionelt brug.

Arbejder din virksomhed med produktion, fragt eller anden industri? Med skridhæmmende arbejdsgulve, ramper til tung trafik og arbejdsplatforme, sikrer du et sikkert og effektivt arbejdsmiljø.

Media consent agreement

If there are people in the images, they must have given written consent for them to be used in marketing by Excellent Systems A/S and its distributors, and you must send us the consent form to ensure that the available images comply with relevant regulations