+45 8637 7133

Mon-Thur 8-16 (Fri 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Contact us

sales@ex-as.com

Search...
Close this search box.
Search...
Close this search box.

Want your municipality to be a little greener?

Tilmeld jer Vugge til Vugge programmet, spar penge og styrk den cirkulære økonomi i Danmark med danskproducerede, giftfrie produkter.

Excellent Systems har arbejdet for at mindske spild og øge genanvendelsen af plast siden 1992. Vores arbejde indebærer produktion, forbrug, planlægning og design, som sætter fokus på at undgå alle former for affald og se alle materielle processer, som en del af lukkede kredsløb. 

Cyklus over Excellent Systems produkter

Som en del af Vugge til Vugge vil I støtte:

  • En bæredygtig produktion med minimalt spild
  • Dansk design, produceret i Danmark
  • Solutions for the citizen that are strong and 100% non-toxic
  • Purchase of used products for regeneration
  • Circular economy and recycling of plastics.

Hvad er Konceptet?

Vugge til Vugge programmet har fokus på at minimere spild af plast. Hos Excellent Systems mener vi nemlig ikke, at plast nogensinde bliver til affald. Plast er en ressource, som kan genanvendes igen og igen, hvis blot man ved, hvordan og gør det korrekt. Det gør vi med Vugge til Vugge.

Hvad gør vi?

Hos Excellent Systems genanvendes alle brugte rampemoduler. De renses og kværnes og bliver derefter støbt til nye produkter. Da vi selv står for produktionen, er det muligt for os at garantere, at vore produkter altid er 100% gift- og PVC-fri samt fødevaregodkendte.

 

Hvad kan du gøre?

Hvis I samler alle overskydende tilskæringsrester og gamle ramper sammen i Genbrugskassen, kommer vores montør forbi og henter dem ved lejlighed. Vi giver 3,- kr. pr. kg. til køb af nye varer. Dermed sparer din kommune penge OG forhindrer spild af plast.

 

Tilmeld jer Vugge til Vugge programmet, spar penge og styrk den cirkulære økonomi

Oversigtskort i farver over kommunerne

Aarhus
Assens
Brønderslev
Faaborg-Midtfyn
Favrskov
Fredericia
Guldborgsund
Haderslev
Herning
Hillerød
Hjørring
Holbæk
Hostebro

Lemvig
Morsø
Nordfyns

Næstved
Odder
Randers
Roskilde
Samsø
Slagelse
Struer
Sønderborg
Vejen
Vesthimmerlands

Aalborg
Egedal
Frederikssund
Greve
København

 

Benyt vores Genbrugskasser uden beregning

For at vi kan genanvende plasten, skal det helst være så rent og tørt som muligt, selvom plasten kan være brugt. Det letter genanvendelsesprocessen og sparer på CO2 udledningen. Derfor har vi valgt at stille specielle Genbrugskasser til rådighed, helt gratis, til alle kommuner, der tilmelder sig Vugge til Vugge programmet. 

Når Genbrugskassen er ved at være fyldt, ringer eller skriver I blot og informerer os. Næste gang en af vores montører er i nærheden af jer, kommer denne forbi og skifter den fyldte kasse ud med en ny.

Bæredygtig arbejdsgang og mindre kørsel

For at spare på CO2 udledningen kører vi ikke unødige ture med vores firmabiler. Genbrugskassen vil blive afhentet, når Excellent Systems i forvejen har en kørsel i jeres område i forbindelse med f.eks. en rampemontering eller lignende. 

Vi tænker bæredygtighed ind i alle aspekter af vores arbejdsgang, da vi mener, det er ansvarlig forretning.