+45 8637 7133

Lun-Jeu 8-16 (ve 8-13)

Møllevej 2

8544 Mørke, Denmark

Nous contacter

sales@ex-as.com

Rechercher
Fermer ce champ de recherche.
Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Vilkår for brug af Excellent-Ramp

Excellent-Ramp.com ejes af Excellent Systems A/S. Når du besøger Excellent-Ramp.com, accepterer du Excellent Systems A/S’ regler uden begrænsning eller forbehold. Ved besøg på Excellent-Ramp.com gælder derfor såvel Excellent Systems A/S’ regler såvel som aktuel dansk og EU-lovgivning.

Indhold

Excellent Systems A/S hjemmeside, Excellent-Ramp.com, indeholder information og markedsføringsmateriale om Excellent Systems A/S’ produkter. De beskrevne produkter er udelukkende til salg i Danmark, og alle oplysninger har udelukkende det formål at informere læseren.

Vi bestræber os til stadighed på at gøre informationen på denne hjemmeside så indholdsrig og tidssvarende som muligt. Excellent Systems A/S tillader sig dog uden varsel at foretage ændringer i modeller, udstyr, specifikationer og deres tilgængelighed.

Priser på Excellent Systems A/S produkter

Hos Excellent Systems tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Anvendelse af cookies og persondata

Excellent Systems A/S benytter cookies. Læs mere om disse, samt vores persondatapolitik her.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er i sin helhed beskyttet af copyright (inklusiv hjemmesidens kildekode). Det er kun tilladt at anvende information, tekst, billeder eller grafik til personlig og ikke-kommercielt brug. Indholdet må ikke reproduceres, ændres, overføres, licenseres eller publiseres helt eller delvist på nogen som helst foranledning uden indhentet samtykke fra Excellent Systems A/S.

Varemærker

Samtlige varemærker, logotyper og servicemærker – som vises på denne hjemmeside – tilhører Excellent Systems A/S. Det er ikke tilladt at anvende, downloade, kopiere eller viderebringe dem på nogen måde uden skriftlig aftale med Excellent Systems A/S.

Hyperlinks

Excellent Systems A/S’ hjemmeside indeholder hypertext links til andre adresser på internettet som intet har med Excellent Systems A/S’ hjemmeside at gøre. Excellent Systems A/S hverken repræsenterer eller garanterer rigtigheden, fuldstændigheden eller sandfærdigheden af den information som findes på sådanne hyperlinks eller andre hjemmesider på internettet. Besøg på andre hjemmesider – som har et link fra eller til Excellent Systems A/S’ hjemmeside – sker helt og aldeles på brugerens eget ansvar.

Ingen sandfærdighedsgaranti

Selv om Excellent Systems A/S stræber efter at al information på denne hjemmeside skal være korrekt så kan korrektheden ikke garanteres, og Excellent Systems A/S accepterer intet ansvar for oplysningernes rigtighed eller fuldstændighed på denne hjemmeside.

Begrænsning af ansvar

Excellent Systems A/S frasiger sig et hvilket som helst ansvar for direkte -, indirekte – eller tilfældig skade eller følgeskade som måtte opstå eller på nogen måde forbindes med besøg på Excellent Systems A/S’ hjemmeside. Dette omfatter – men er ikke begrænset til – ethvert tab eller skade forårsaget af virus som påvirker dataindholdet eller gennem oplysninger som er hjemtaget via Excellent Systems A/S’ hjemmeside.

Opdatering af Site policy

Excellent Systems A/S bibeholder retten til at opdatere denne police om vilkår for brug, efter firmaets ønske. Vi opfordrer derfor hjemmesidens besøgende at kontrollere policen på denne side med jævne mellemrum.

Excellent Systems A/S

Møllevej 2, 8544 Mørke
Tlf. +45 86377133
Cvr.nr. DK26276183

Mørke, 1. Februar, 2022.

Dette var vores Vilkår for brug. For yderligere information, læs venligst:

Vil du vide mere om Excellent Systems?

Excellent-Ramp er skabt af det danske firma Excellent Systems. For os er gode produkter, bæredygtige materialer og ansvarlig produktion bare en god forretning.

Læs mere om os her.

Tegning af Excellent Systems fabrik